22. septembra 2019.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Prijavite se za 15. „Vršački kotlić“ na Gradskom jezeru

Klub sportskih ribolovaca „Profi Ribolovac“ 9. septembra na Gradskom jezeru organizuje tradicionalni 15. „Vršački kotlić“. Kako je najavljeno, i ove godine, takmičari će pripremati riblju čorbu i lovački gulaš.

Prijavljivanje za takmičenje moguće je na broju telefona: 060 13 44 129 ili na licu mesta na dan takmičenja.Kotizacija je 1500 dinara.

Za najbolje učesnike obezbeđene su nagrade:

Prvoplasirane ekipe u obe kategorije“Lovački gulaš i riblja čorba, dobiće vikend putovanja za dve osobe nagradu Aatra travel agencije iz Vršca, dok je nagrada za drugoplasirane ekipe- četiri večere u renomiranom vršačkom Etno restoranu „Dinar“.

– Takođe tu je i nagrada iznenađenja za super pobednika. Nagradićemo i decu učesnike takmičenja u pecanju na plovak. Piprema se veliki kazan od 200l za posetioce manifestacije.uz još puno drugih nagrada i iznenađenja, kažu za portal eVršac, u Klubu sportskih ribolovaca „Profi Ribolovac.

Related posts

SKANDAL: Živković zaposlio Stankinu ćerku u Više tužilaštvo u Pančevu

Mica Milakov

Svečano otvaranje Uskršnjeg bazara u četvrtak 18.aprila

Mica Milakov

Ministar Udovičić u Kovinu i Beloj Crkvi: Promovisanje turizma kroz sportske aktivnosti

Luka Tešanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija