28. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

Prijavite se za 15. „Vršački kotlić“ na Gradskom jezeru

Klub sportskih ribolovaca „Profi Ribolovac“ 9. septembra na Gradskom jezeru organizuje tradicionalni 15. „Vršački kotlić“. Kako je najavljeno, i ove godine, takmičari će pripremati riblju čorbu i lovački gulaš.

Prijavljivanje za takmičenje moguće je na broju telefona: 060 13 44 129 ili na licu mesta na dan takmičenja.Kotizacija je 1500 dinara.

Za najbolje učesnike obezbeđene su nagrade:

Prvoplasirane ekipe u obe kategorije“Lovački gulaš i riblja čorba, dobiće vikend putovanja za dve osobe nagradu Aatra travel agencije iz Vršca, dok je nagrada za drugoplasirane ekipe- četiri večere u renomiranom vršačkom Etno restoranu „Dinar“.

– Takođe tu je i nagrada iznenađenja za super pobednika. Nagradićemo i decu učesnike takmičenja u pecanju na plovak. Piprema se veliki kazan od 200l za posetioce manifestacije.uz još puno drugih nagrada i iznenađenja, kažu za portal eVršac, u Klubu sportskih ribolovaca „Profi Ribolovac.

Related posts

Vučić sa premijerima Grčke, Rumunije i Bugarske o infrastrukturnim projektima u Južnom Banatu

Mica Milakov

Horor u Pančevu. Staford napao članove porodice. Žena preminula posle napada, utvrđuje se razlog smrti!

Mica Milakov

Uvedena redovna odbrana od poplava na Tamišu i Neri

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija