30. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Južni Banat

Prijavite se za letnje igre na vodi

U organizaciji Kancelarije za mlade Opštine Bela Crkva, Turističke organizacije, Centra za kulturu i Sportskog saveza opštine Bela Crkva pete po redu „Belocrkvanske igre na vodi“ biće održane u subotu, 25 avgusta u 18:00 sati na Glavnom gradskom jezeru.

Sportsko-rekreativno takmičenje u zanimljivim igrama na vodi podržala je lokalna samouprava Opštine Bela Crkva.

Očekuje se da ova zabavna i zdrava aktivnost okupi veliki broj prvenstveno mladih, koji će se takmičiti u nizu letnjih igara na vodi.

Za ovo takmičenje se mogu prijaviti svi koji žele da se takmiče i dobro zabave. Ekipe broje šest članova, istog ili različitog uzrasta, od kojih minimum jedan član mora biti suprotnog pola.
Prijave ekipa vrše na broj telefona 013/851-777 ili na email: turizambc@gmail.com, putem kojih je moguće dobiti i dodatne informacije.

Ogranizatori su osmisli šest igrica sa rekvizitima za plažu, kajacima, dušecima, a turisti i belocrkvani imaće prilku da se zabave i bodre učesnike sa tribina vaterpolo bazena.

Dođite da se brčkate, navijate i zabavljate!

Related posts

Javno nadmetanje za grožđebalske lokacije 6. septembra

Nikoleta Dragaš

Proglašavaju se liste SNS širom Južnog Banata

Mica Milakov

Servisne informacije za petak 13. decembar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija