26. septembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vršac

„KVIZujemo za Magdalenu!“ 5. avgusta u vršačkom Kulturnom centru

Unija studenata Vršac i Udruženje Edukacija pozivaju Vrščane da u nedelju 5. avgusta u bašti vršačkog Kulturnog centra od 17 časova, učestvuju u humanitarnom događaju pod nazivom „KVIZujemo za Magdalenu!“.

– Magdalena je devojčica koja ima samo dve godine i neophodno je da ode na dve operacije srca od kojih svaka košta po 50.000 evra. Zbog toga je neophodno da svi delujemo zajedno. Unija studenata Vršca i Eduakcija zajedno organizuju kviz za sve vas koji želite da pomognete, kažu organizatori kviza.

Kotizacija za učešće je 150 dinara.

– Kutija gde će svi koji su u priliki, moći da doniraju novac, takođe će biti postavljena u bašti KC. Pozvani su svi, da pomogu, učestvuju i navijaju. Takođe, za prva tri tima smo obezbedili nagrade, ističu organizatori.

Prijave ekipa )tim od tri člana) moguće su na brojevima telefona: 062 82 45 141 i 061 41 31 634 , ili na nekoj od društvenih mreža Unije studenata Vršca.

– Ukoliko nemate tim, takođe se možete prijaviti, a mi će mo okupiti učesničku ekipu. Hajde da svi damo po malo i da tako uradimo puno, naglašavaju organizatori kviza.

Related posts

Asfaltiranje ulica u Sefkerinu

Nikoleta Dragaš

Prigodnim programom obeležen Dan Tehničke škole „Sava Munćan“

Nikoleta Dragaš

Deo Mise bez vode

Nikola Miloševski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija