21. februara 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica

Održane dečje kreativne radionice u Debeljači

U Debeljači ogranizovane su dečje radionice. U okviru rada Doma kulture Jozef Atila u Debeljači predviđen je i program za najmlađe i nešto stariju decu, uzrasta od 4 do 12 godina, a u okviru tog programa predviđeno je bilo gostovanje grupe specijalizovanih koordinatora koji osmišljavaju i izvode dečje radionice.

Viranto, ili u prevodu Bljesak, je zamišljen kao putujući karavan edukativnog i zabavnog karaktera. Autobus iz Budimpešte prepoznatljivih boja stigao je u petak u Debeljaču i okupio mališane. Pored šarenih igračaka, posebnih obrazovnih izazova kroz zabavu, za decu bio je postavljen i sto za stoni fudbal. Dodatno, jedna koorditantorka se pobrinula da se okupljeni klinci zabave i pravljenjem rukotvorina od različitih materijala.

U okviru dvostanog programa, zabava je bila garantovana, koordinatori radionice zadovoljni, a mališani su nešto novo naučili, čak i kada su na letnjem raspustu.

Autobus zabave nastavio je svoj put u podne, a na mapi obilazaka nalazili su se Budisava, Mihajlovo, Kikinda…

Related posts

U Vršcu uspešno završena obuka budućih eksperata za komasaciju

Nikoleta Dragaš

Žikina šarenica i Karavan naive napunili kovačičko šetalište

Nikoleta Dragaš

POČELO JE: Krivična prijava protiv Jeremićevog Tomića zbog kafe bara „Scena“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija