9. avgusta 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Asfaltiranje ulica u Sefkerinu

Potpisivanjem ugovora sa izvođačem radova, koji čini konzorcijum firmi „Ras inženjering niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“, Opština Opovo nakon sprovedenog postupka javne nabavke ulazi u finalnu fazu ranije najavljenog projekta Rekonstrukcije – asfaltiranja ulica u Sefkerinu.

Prema projektu radiće se nešto više od 2 kilometara asfalta i to u ulici Radeta Ilkića od Žarka Zrenjanina do Narodnog fronta, takođe ista ulica od Žarka Zrenjanina do ulice Oslobođenja (krak ka stadionu), ulica Vuka Karadžića od Oslobođenja do Nestorov Stevana i ulice Damjanov Milana i Proleterska.

„Nakon saniranja i adaptacije zdravstvene ambulante, ovo je drugi veliki projekat koji u poslednjih godinu dana realizujemo u Sefkerinu. Obećanje koje smo dali građanima Sefkerina isupnjavamo i nastavljamo da investiramo u sva opštinska mesta“, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić i dodao da se posebno izvinjava građanima ulice Radeta Ilkića kojima je obećao asfaltiranje u 2017. godini: „Nadam se da građani ove ulice imaju razumevanja, jer ovo je veoma skupa investicija, mi smo krenuli u proceduru realizacije projekta onog trenutka kada smo obezbedili potrebna sredstva, a ja ću lično obići domaćinstva u ovoj ulici kada počnu radovi“ poručio je Tasić.

Related posts

Put Opovo – Debeljača biće gotov pre roka!

Nikoleta Dragaš

PENZIONERI: Da li stručnost i dostojnost sudije Gavrančić moraju na proveru?

Mica Milakov

Generacija Gimnazije „Uroš Predić“ koja zbog NATO agresije nije imala maturu – obeležila dve decenije od završetka škole!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija