27. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Opovo

Asfaltiranje ulica u Sefkerinu

Potpisivanjem ugovora sa izvođačem radova, koji čini konzorcijum firmi „Ras inženjering niskogradnja“ i JKP „Beograd – Put“, Opština Opovo nakon sprovedenog postupka javne nabavke ulazi u finalnu fazu ranije najavljenog projekta Rekonstrukcije – asfaltiranja ulica u Sefkerinu.

Prema projektu radiće se nešto više od 2 kilometara asfalta i to u ulici Radeta Ilkića od Žarka Zrenjanina do Narodnog fronta, takođe ista ulica od Žarka Zrenjanina do ulice Oslobođenja (krak ka stadionu), ulica Vuka Karadžića od Oslobođenja do Nestorov Stevana i ulice Damjanov Milana i Proleterska.

„Nakon saniranja i adaptacije zdravstvene ambulante, ovo je drugi veliki projekat koji u poslednjih godinu dana realizujemo u Sefkerinu. Obećanje koje smo dali građanima Sefkerina isupnjavamo i nastavljamo da investiramo u sva opštinska mesta“, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić i dodao da se posebno izvinjava građanima ulice Radeta Ilkića kojima je obećao asfaltiranje u 2017. godini: „Nadam se da građani ove ulice imaju razumevanja, jer ovo je veoma skupa investicija, mi smo krenuli u proceduru realizacije projekta onog trenutka kada smo obezbedili potrebna sredstva, a ja ću lično obići domaćinstva u ovoj ulici kada počnu radovi“ poručio je Tasić.

Related posts

Novi broj Opšte bolnice Vršac

Nikoleta Dragaš

Kulinarski majstori na Gulašijadi u Debeljači

Nikoleta Dragaš

Održana 20. sednica Opštine Opovo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija