20. oktobra 2020.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Južni Banat

Održana Traktorijada u Banatskom Novom Selu

Prikaz i prodaja nove i polovne poljoprivredne mehanizacije, pojedinačne i ekipne takmičarske discipline za sve uzraste, vredne nagrade, samo su deo ponude „Traktorijade“ u Banatskom Novom Selu, manifestacije koja je i ove godine okupila mnogobrojne poljoprivrednike.

Manifestacija poljoprivrede i agromehanizacije – Traktorijada“ je održana šesti put, a organizator je Udruženje Novoseljanski paori. To je bila prilika da se posetioci upoznaju sa inovacijama u oblasti poljoprivrede,pogledaju izloženu mehanizaciju i prikaz rada mašina na oglednom polju.

Prvi put su se predstavili prodavci opreme iz Rumunije, a među ponuđačima je bilo i preduzeće iz Vršca koje predstavlja tursku kompaniju. U takmičarskom delu programa učesnici su se nadmetali u vuči traktora i prevrtanju guma.

I takmičari i posetioci slažu se u oceni da su ovakve manifestacije potrebne poljoprivrednicima kao odlična prilika da se druže, saznaju nešto novo i razmenjuju iskustva.

Related posts

Preminuo Tihomir Bata Knežević

Nikoleta Dragaš

Najveći praznik za Lečane

Nikoleta Dragaš

„ŽUTI“ SU ATP DOVELI DO AMBISA: Štangle, Hitler, sudske presude i donacije…

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija